Brasov: Cea mai mare ora de sport are loc in Piata Sfatului

Zilele trecute m-am intalnit cu vecinii mei de la bloc si depanam amintirile din copilarie: ce nazbatii facem si cum ne ocupam timpul liber in special cel din vacante. Pot zice ca facem mai mult sport atunci decat acum. In 1995 eu m-am mutat din Tulcea in Codlea, de la Dunare am ajuns la munte :). In vacantele de vara faceam foarte multe excursii pana pe Varful Magura sau pana la strandul Codlea unde organizam cu prietenii mei diferite activitati educative si totodata amuzante: indentificam anumiti copaci sau notam insectele intalnite pe drum. Iarna practicam Patinaj si Schi (sporturi pe care le practic si acum). Patinajul imi imbunatateste tonusul muscular dar ma ajuta si la scaderea greutatii , o ora de patinaj imi arde intre 250 – 810 calorii. Schiatul ma ajuta la o functionare buna a sistemului cardiovascular , imi antreneaza cam toti muschii si ma ajuta si la scaderea greutatii (ard cam 1000-3000 calorii) nu mai zic ca schiatul imi produce si o foarte buna dispozitie :).

Poate va intrebati de ce va povestesc de aceste sporturi pe care le practicam/ practic. Motivul este unul singur: In data de 11 iulie 2015 in Brasov mai exact in Piata Sfatului are loc Cea mai mare ora de sport ,unde de la 9 dimineata pana la 9 seara antrenori de fitness din tara si din strainatate vor intretine atmosfera acestui eveniment.

Miscarea-Face-Bine-Brasov-2015-POSTER-v6-566x800

Daca ajungi aici (eu sigur voi ajunge) vei avea acces gratuit la:

#Kangoo Jumps cu Ildiko Dosa
#Rebound AAS cu Dana Boros
#Khai Bo cu Adrian Borozan (Fitness Scandinavia)
#Functional Training cu Cristina Androne si Ana Maria Guther (Fitness Scandinavia)
#Steel Combat cu Fernando Gorini
#Steel Tonic cu Fernando Gorini
#Zumba cu Marius Grancea si Mihaela Opria
#Onekor cu Mihaela si Marius

In paralel vor fi zone de sport, pe toata durata zilei:

– Boot Camp Romania (Ultimate Workout)- exercitii inspirate din antrenamentele de tip militar

– Real Ryder (20 de biciclete stationare)- inscrieri la Marius Grancea

– Gravity (5 posturi de lucru): antrenamente pentru toate grupele musculare folosind aparate cu scripeti

– TRX: antrenament suspendat, cu greutatea corpului (20 de posturi de lucru)

– Zona fotbal

Tot in aceasta zi va avea loc si cea de a II -a editie a crosului Miscarea face bine.

Crosul va avea startul si finish-ul in Piata Sfatului si in cadrul acestuia va trebui sa parcurgi un traseu cu diferite obstacole. In fapt, vor fi doua probe intre care poti alege:

– cros simplu si

– cros cu obstacole, dar ambele pe o distanta de aproximativ 4 km.

Miza ramane aceeasi: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni. Astfel, toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii prin intermediul Fundatiei Telekom Romania. Inscrierile se fac online, in limita locurilor disponibile – 200 locuri in total la ambele probe. Mai multe detalii gasiti aici.

Asadar haideti sa facem sport dar si o fapta buna.

1 Comment

  1. dati muzica mai incet. va umflati cu muschi dar va distrugeti (si pe ale altora, nevinovati trecatori) timpanele. unde ati vazut voi asa ceva in lumea civilizata??da , miscare,sport(si eu fac) dar de ce sarit calul cu poluarea sonora (de ca asa e la romani, original si de prost gust)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.