M-am inscris la Super Blog 2015

Ieri il citeam pe Manuel Cheta si am dat peste un articol destul de interesant: SuperBlog 2015 a inceput. Nu stiam de aceasta competitie organizata de Swiss Plan special pentru bloggerii incepatori.

superblogSi iata ca am luat decizia ca in acest an sa ma inscriu si eu la SuperBlog 2015 :).

Ce este SuperBlog?

SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească. Lansată în toamna anului 2008, SuperBlog a înregistrat, în cele 10 ediții organizate până acum, peste 1600 de participanți și aproape 21.000 de articole, pe teme dintre cele mai diverse.Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de vechimea blogului, de trafic și de tematica abordată.

SuperBlog 2015 se va desfășura în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging.

Ne revedem in curand cu articolele scrise special pentru aceasta competitie :).

Urati-mi bafta :).

 

1 Comment

  1. Bun venit in SuperBlog 2015, Adrian! 🙂

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog.:) Inspiratie din plin si toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.