Salveaza o viata! Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit

09.04.2014 ora 3:00 am, sotia mea avea o sarcina de 34 saptamani si avea contractii mari. Am urcat repede intr-un taxi si am fugit repede catre Maternitatea Brasov, acolo doctorul a facut investigatii si a observat ca bebelusul nostru nu mai avea loc in burtica. A intrat in sala de operatii si a adus pe lume un bebelus care cantarea 1,800 kg.

A stat saracutul in incubator 1 saptamana, iar apoi in spital 1 luna ca sa fie monitorizat. A iesit cu bine din Maternitate , acum avem un bebelus sanatos.

Pentru mine totul a fost bine, dar ma gandesc la ceilalti parinti care au adus pe lume si bebelusi care aveau 500 g. Ei ce au facut? Tot am vazut la TV cu bebelusi nascuti prematuri au murit, chiar am si prieteni care sau aflat in situatia asta. In vizita mea la maternitate am vazut bebelusi care cantareau 700 grame si acum am imaginea in minte cum un tata isi tinea brate acest bebelus de nici 700 grame, iti venea sa plangi. Dar daca nu existau aceste incubatoare, ce se intampla? Noi ce facem pentru a da mica speranta acestor micuti?

Va dau o solutie: Redirectionati 2% din impozitul pe venit.

Salvaţi Copiii desfăşoară campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2014) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România.

Poate te intrebi: Cum redirectionez acest impozit? Iata pasii:

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2014 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza Salvati Copii, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ii anunti. Un voluntar Salvaţi Copiii va veni la tine să ridice formularele şi, ulterior, le vor trimite ei către administraţiile financiare aferente. II poţi contacta la 021.316.61.76 sau la voluntar@salvaticopiii.ro

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copii nou-născuţi.

5. Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2015.

Mai multe detalii gasesti aici: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006

Bebelusul meu in maternitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.