Campania: Thecon Sustine Bloggerii

Acum doua zile m-am inscris si eu in campania de sustinere a bloggerilor, o campanie in care cei de la thecon.ro mi-au stat la dispozitie timp de 2 ore si m-au ajutat cu orice am avut nevoie in materie de SEO, design grafic si web development, iar tot ce am avut de facut a fost sa scriu un articol despre ei.
Pot zice ca am fost super multumit si chiar ii recomand. Iata o mica parte din problemele pe care le-am avut si au fost rezolvate de catre Thecon:
– au regrupat widgeturile ;
– au pus search-ul default din WordPress (cel care era pus de mine nu functiona);
– imaginile cu blogal initiative le-au pus pe un singur rand;
– widgetul cu ultimele postari l-au inlocuit cu unul pe taburi care sa contina articole recente, articole populare, si poate comentarii sau taguri;
– au adaugat favicon;
– au scos un rand de butoane share (eu aveam 2 si nu stiam ca sa scot unul dintre ele);
– au tradus „You May Also Like”
– au restrans sectiunea de comment, era prea lunga si au scos fraza cu “html” care era inutila;
– pe pagina de contact au scos sectiunea de comentarii si au pus un formular de contact cu nume prenume subiect si mesaj;
– au modificat variant pentru mobile;
– au facut putin SEO.

Thecon este o companie care ofera servicii de Web Design Romania, Solutii E-Commerce si Promovare online. Misiunea lor este sa intreaca nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords și Social Media .Echipa lor este una tanara si foloseste asa cum am mai spus ultimele tehnologii pentru a va oferi cele mai bune rezultate.
Asadar daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa te inscrii in campania de sustinere a bloggerilor, efortul tau este minim :).

thecon1

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.