Cand are loc BLACK Friday 2017 în Romania

Așa-numita sărbătoare a reducerilor, Black Friday, revine în România și în anul 2017, aducând cu sine noi promoții și reduceri la cele mai multe magazine, la o gamă variată de produse.

Mai este o lună până când va începe nebunia reducerilor de Black Friday 2017. Anul trecut, Vinerea Neagră a adus un profit frumos retailerilor din străinătate, conform statisticilor prezentate în presa internațională.

Black Friday a atras mulți români și anul trecut, cei din țara noastră cheltuind mai mult ca în 2015. Cea mai bună perioadă a fost în intervalul 00.00-8.00, când românii au cheltuit pe produsele din magazinele online peste 143.000 de lei.

Tradițional, Black Friday este în SUA în vinerea care urmează Zilei Recunoștinței, deschizându-se astfel sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Black Friday 2017 se organizează în România în data de 17 noiembrie

Însă, cel mai probabil, vor exista magazine care vor oferi reduceri și în intervalul 24-26 noiembrie, cum s-a mai întâmplat și în anii anteriori.

Anul trecut la Black Friday au luat parte, printre alții, eMAG, Evomag, Flanco, Cel.ro, Elefant, Altex, Libris, depurtat.ro, F64, FashionDays, Quickmobile , Vegis etc.

În noaptea de la Black Friday, timpul este unul limitat pentru ați cumpăra produsul dorit. Nu ai foarte mult timp la dispoziție, întrucât produsul pe care îl dorești poate fi achiziționat de altcineva dacă nu te decizi rapid că îl vrei, așa că este esențial să acționezi rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.