Descopera #mancarecunotificare de la Caroli

Descopera #mancarecunotificare de la Caroli

Cu totii stim ca produsele proaspete fie ele lactate , carne si mezeluri trebuiesc tinute la o temperatura controlata, mai exact sa aiba o transabilitate (termen tehnic folosit in industria alimentara) scurta si bine pusa la punct. Ce inseamna transabiltate? Transabilitate = este caracteristica ununi sistem care asigura calitate , mai exact totul trebuie sa decurga normal de la fabricarea produsului pana la ajungerea lui pe raft. Din aceasta transabilitate este foarte importanta temperatura de mentinere a produsului, temperatura in timpul transportului catre magazine etc.

Banuiesc ca ati vazut cu totii ca pe ambalajele produselor proaspete este specificat ca trebuie tinut la o temperatura optima de 2 – 8 grade. Oare de unde stii ca produsul cumparat a fost tinut in mod adecvat la raft, depozit etc? Dar , iata ca cei de la Caroli Foods se preocupă continuu de calitatea produselor lor, iar pentru a se asigura că acestea ajung în condiții bune la consumatori aleg să distribuie produsele proprii doar către partenerii care înțeleg și respectă condițiile de depozitare și păstrare.

Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, salamurile Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic. Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C.

Eticheta termosensibilă a fost gândită ca un instrument de notificare că alimentele trebuie să fie păstrate în condiții optime, cele menționate pe eticheta fiecărui produs alimentar. În cazul salamului Semenic Extra, cadranul termosensibil are rolul de a evidenția într-un mod foarte vizibil când este păstrat la temperatură optimă (sub 8°C) și de a atenționa când produsul se află la o temperatură peste 8°C și trebuie reamplasat la rece. Acest cadran termosensibil este amplasat pe fața etichetei, la toate salamurile Semenic Caroli atât cele de 350g cât și cel de la vitrină asistată, într-un mod cât mai vizibil pe fața etichetei, ușor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât și acasă la fiecare consummator.

Mai multe detalii gasesti aici: http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/ , iar noul spot TV sa te indrume catre cel mai apropiat magazin din care sa cumperi un Salam Semenic cu noua eticheta inovatoare.

Nu uita sa pui o poza pe Facebook cu acest produs alaturi de un hastag #mancarecunotificare 😊.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.