Ofer o invitatie la GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017

UPDATE: CASTIGATORUL ESTE Narcis Dragastan. Felicitari! Ne vedem la GPeC Summit!

Iata ca a venit timpul sa ofer o invitatie la GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017 , eveniment ce va avea loc la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti. Sa nu crezi ca voi oferi asa cu una cu doua aceasta invitatie :). Trebuie sa imi raspunzi la doua intrebari:

 1. Cum crezi ca va evolua piata de e-commerce in Romania?
 2. Cine sunt cei 3 speakeri internationali care vor veni la GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017?

Cel mai fain raspuns (intrebarea 1) si totodata cel mai corect ( intrebarea 2) il voi alege castigator in data de 09 Mai 2018. Succes!

GPeC SUMMIT se adresează magazinelor online și tuturor companiilor care activează în e-commerce și își doresc să afle concret ce pot face pentru a-și dezvolta afacerile. Subiectele dezbătute în cadrul Conferinței și al celor 12 Workshop-uri aplicate sunt de maxim interes pentru orice business online: Cifre și statistici de piață, Customer Satisfaction, Optimizarea Conversiilor, Mobile, Usability, Web Analytics, Split Testing, Marketing Online, SEO, PPC, Social Media, E-Mail Marketing, Logistică și Curierat, Content Marketing.

3 speakeri internaționali de neratat urcă pe scena GPeC SUMMIT!

Rob Siefker, directorul departamentului de Customer Loyalty al gigantului Zappos, va susține keynote-ul “Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing” pe data de 16 Mai, în cadrul Conferinței GPeC.

Zappos este unul dintre cei mai mari retaileri online de fashion la nivel internațional, compania fiind achiziționată în 2009 de Amazon.com pentru suma de 1,2 miliarde de dolari. Modul în care Zappos face marketing și își tratează clienții este un adevărat etalon în e-commerce, principalul crez al companiei fiind “Delivering Happiness” – best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul companiei.

Tomi Ahonen este considerat de prestigioasa publicație Forbes drept „Expertul numărul 1 în Mobile la nivel mondial”, având o experiență de peste 15 ani în domeniu și fiind autorul a nu mai puțin de 12 cărți de specialitate – toate best-seller. Tomi va vorbi pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT, pe 16 Mai, despre ultimele tendințe în Mobile Commerce și despre Augumented Reality, AR-ul fiind considerat de Tomi drept următoarea mass-media.

Karl Gilis se află pe locul al 3-lea în lume în clasamentul PPC Hero al celor mai buni experți în Optimizarea Conversiilor. La cererea audienței, Karl revine în România la GPeC SUMMIT pe data de 16 Mai cu un keynote de 45 de minute în cadrul Conferinței intitulat „How to seduce your visitors to buy (more)? în care se va axa pe sfaturi practice despre cum să scrii conținut persuasiv, despre psihologia prețurilor, despre scarcity și de ce este important așa numitul “social proof” pentru transformarea vizitatorilor în clienți.

În plus, Karl va susține și un workshop de Conversion Optimization pe data de 17 Mai , plin de exemple concrete pentru magazinele online în scopul creșterii ratei de conversie.

Înscrieri la prețuri reduse până pe 7 Mai 2017

Până pe 7 Mai, ora 23:59, organizatorii GPeC SUMMIT au pregătit o Ofertă Specială Early-Bird care asigură prețuri semnificativ reduse pentru cei care își doresc să participe la eveniment. Astfel, prețul unui bilet de acces pentru toate cele 3 zile de eveniment (16-17-18 Mai) este de doar 119 euro, comparativ cu 159 de euro cât va deveni în intervalul 8-14 Mai.

Detaliile complete despre GPeC SUMMIT, speakerii anunțați precum și formularul de înscriere la eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

—————————————————————-

GPeC 2017, ediția de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Bright Agency, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, RTB House, TargetWeb

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Limousine Service: CityLimo

Partener media principal: ecomTEAM

9 Comments

 1. Salut Adrian,

  Pentru intrebarea 1:

  Cred ca piata de ecommerce Romania va avea o crestere fantastica in urmatorii ani, de cel putin 20-30% anual, cu focus pe cresterea platilor online cu cardul, aparitia a din ce in ce mai multe servicii de tip subscription weekly based (de la mese/meal plans, pana la lucruri de uz casnic, hartie igienic, detergenti etc), introducerea a mai multor platforme de tip marketplace (nu doar eMag) si focusul pe personalizarea experientelor in ceea ce priveste targhetarea in advertising online.

  Pentru intrebarea 2:

  ROB SIEFKER, TOMI AHONEN , KARL GILIS are the winners 🙂

  O zi faina 🙂

 2. 1. Piata de e-commerce se afla pe un trend ascendent, drept urmare prevad un viitor bazat in principal pe comert online. Daca in afara, aceasta practica se desfasoara de multi ani, la noi abia acum a prins foarte bine, iar consumatorii romani prefara sa le ajunga coletul acasa, astfel economisind timp. Chiar si plata online este o practica din ce in ce mai des folosita printre noi.
  2.Rob Siefker,Tomi Ahonen si Karl Gilis.

 3. Online-ul este viitorul, ca vrem sau nu 🙂 Cam asa sta treaba cu e-commerce-ul.
  Rob Siefker,Tomi Ahonen si Karl Gilis.

 4. Viitorul E-Commerce-ului:
  1. Din ce in ce mai mult se va cumpara de pe mobil. Cine va sti sa converteasca traficul de pe aceste device-uri va sta in fata.
  2. Din ce in ce mai multe categorii, subtcategorii, nise si subniste de produse. O granulatie din ce in ce mai marunta in categorisirea produselor va face clientul din ce in ce mai putin confuz, deci ii va scurta drumul spre cumparare.
  3. Serviciile adiacente ce aduc plus valoare produselor (Ex.: In industria produselor IT: asamblare de produse, montari de compo­nente, instalare de software, actualizări sau diagnosticare de probleme de funcţionare ale echipamentelor, etc.)
  4. Serviciile de livrare din ce in ce mai calitativa – rapida, asigurata, de incredere – (drone, servicii proprii de curierat, etc)

  Mai sunt multe altele, dar astea le va cele mai importante. 🙂

  Speakeri:
  Rob Siefker, Tomi Ahonen, Karl Gilis.

  Spor!

 5. 1. Cred ca magazinele online mai mici vor fi acaparate de marketplace-uri, incet incet. Va creste competitia pentru servicii bune si modul de comunicare cu clientii.

  2.Rob Siefker, Karl Gilis si Tomi Ahonen

 6. 1. Piata ecommerce va creste in volum dar si in calitate. Magazinele online se vor adapta la cererea clientilor pentru informtii complete, corecte si de calitate.

  2. Rob Siefker, Tomi Ahonen si Karl Gilis.

 7. 1. Cred ca piata din Romania va recupera cu pasi repezi distanta fata de tarile cu un e-commerce matur si eficient, cand vad aceasta explozie de site-uri de comert electronic romanesti in care majoritatea sunt mult mai bine gandite si implementate decat cele din afara mi se umple inima de bucurie!

  2. Cei 3 speakeri internationali sunt Rob Siefker, Tomi Ahonen si Karl Gilis

 8. 1. clientii au din ce in ce mai multa incredere sa cumpere online, platile cu cardul vor fi in continua crestere, prezenta mare pe dispozitivele mobile
  2. Rob Siefker, Karl Gillis, Tomi Ahonen.

 9. 1. vanzatorii:
  – isi vor optimiza si automatiza mai mult fluxul de lucru
  – isi vor concentra atentia mai mult decat pana acum pe customer service si livrare
  – se vor indrepta catre platforme hosted mai mult decat as a service

  cumparatorii:
  – vor fi mai deschisi catre platile online decat plata cash
  – vor cumpara mai mult de pe tableta si telefon
  – vor lua decizii si in functie de calitatea serviciilor, nu numai a produselor pe care le cauta

  2. evident, Rob Siefker, Tomi Ahonen si Karl Gilis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.