(P) Ghid pentru a câștiga ca un campion la poker american online!

(P) Ghid pentru a câștiga ca un campion la poker american online!

Description: Tot ceea ce trebuie să știi pentru a deveni instant un campion la poker american online într-un ghid cu sfaturi practice de câștigat.

Cunoscut printre jucătorii de la cazinourile online drept un joc de noroc foarte captivant, atunci când joci poker american ai ocazia de a te bucura de o serie de beneficii care îți vor oferi momente de neuitat la fiecare mână jucată. Este versiunea de poker care jucătorul plătește atât pentru “Draw”, cât și pentru “Deal”, ceea ce îl diferențiază de varianta clasică a jocului de poker.

O altă diferență este dată și de faptul că jucătorul este plătit numai dacă a câștigat mâna finală, iar pentru a nu mai dubla miza poate opta pentru opțiunea “Draw”. În plus, în cadrul acestei variante de joc de noroc există un mini-jackpot și un mini-bonus, ceea ce facă ca jocul să fie și mai incitant decât în orice altă variantă. Testează acest joc în varianta disponibilă gratuit în orice cazinou online înainte de a juca pe bani reali, pentru a-ți maximiza șansele de câștig!

Învață regulile jocului și modul în care se joacă pentru a câștiga constant!

Acest tip de joc se joacă cu 53 de cărți, în care una dintre cărți are rolul de Wild card (ceea ce îl face asemănător jocului Joker Poker), iar în cazul în care vrei să dublezi sau să împărți cărțile (așa cum se întâmplă la blackjack) o să fie nevoie să plătești în plus. Este o varianta de online poker în care sunt înglobate elemente din zona sloturilor, așa că o să ai parte de o experiență foarte interesantă atunci când joci.

  • Selectează-ți pariul – vei avea de ales între limitele minime și maxime de pariere, recomandat fiind să începi cu o miza care să fie cât mai scăzută. În funcție de evoluția jocului și a mâinilor pe care le primești, o să poți crește sau scădea valoarea mizei; nu uita să îți setezi un buget pe care să nu-l depășești, iar în cazul în care ai pierdut, retrage-te de la masă și ieși din joc.

  • Alege opțiunea “Deal” – vei primi cele cinci cărți de joc obișnuite și în funcție de cărțile primite le vei păstra pe cele favorabile sau vei renunța la cele care nu îți sunt de folos. Este recomandat să îți însușești valoarea combinațiilor câștigătoare din tabelul de plăti pentru a nu refuza prea repede anumite cărți care par să nu îți fie utile.

  • Optează pentru “Draw” sau “Re-Deal” – menținerea cărților primite înseamnă că vei efectua o nouă miză în timpul rundei “Draw” sau poți alege să soliciți noi cărți, caz în care nu mai este nevoie să plasezi o nouă miză. Studiază cu maximă atenție cărțile și ia în considerare faptul că și combinațiile cu valori mici sunt câștigătoare.

  • După câștigarea/pierderea unei mâini poți începe o alta – nu uita că menținerea bugetului în conformitate cu obiectivele stabilite este foarte importantă, așa că plasează mize cu valori similare. Stabilește-ți o strategie de joc pe care să o aplici întotdeauna când joci poker american, astfel încât să observi care este evoluția câștigurilor și a pierderilor în timp.

Dincolo de jocul în sine și potențialele câștiguri care pot fi obținute, cel mai important este să te distrezi și să ai parte de mâini cât mai captivante! Bucuria jocului este motivul care îți va facilita și câștigul pe termen îndelungat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.