Revelion 2018 la Silver Hotel Oradea

DETALII REVELION 2019 LA SILVER HOTEL ORADEA AICI.

Am intrat în ultimele zile ale lui Decembrie 2017, iar cum Revelionul 2017 – 2018 aproape că bate la ușă, vă fac o recomandare de petrecere a cumpenei dintre ani.

Dacă sunteți din Oradea sau veniți să petreceți de revelion în Oradea, o seară pe cinste se anunță deja la Silver Hotel, pe strada Louis Pasteur – 102, dincolo de Spitalul Județean Oradea.

Pentru numai 295 lei de persoană, vă puteți distra toată noaptea alături de cei dragi, deoarece preparatele vor fi gustoase, la Silver Hotel întotdeauna se mănâncă bine, aveți open bar, un desert special, dar și muzică bună asigurată de DJ Camel & DJ Raul Christiano, de la Vibes Events.

Dacă anul trecut atmosfera a fost exotică, iată că acum va fi în ton cu aurora boreală. Superbele lumini ale nordului vor inspira magica noapte dintre ani, tocmai pentru ca 2018 să fie surprizător de bun! Mai jos, meniul de revelion de la Silver Hotel, dar și un video care să vă ducă în frumoasa lume a aurorei boreale, iar pentru rezervarea locurilor apelați 0742. 326. 922.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.