Cel mai bun sushi il gasiti la Sushi Master Brasov

În primul rând, ii mulțumesc lui Adi pentru ca mi-a dat ocazia sa scriu pe blogul lui, blog, asa cum bine știți, specializat în ale mâncarii. Nu știu să mă joc cuvintele prea bine, dar cui nu-i place să mănănce bine și să învețe de la cunoscători ?

Mă bucur că dupa 15 ani am avut din nou placerea de a satisface si bucura o persoana nu doar gurmandă, dar și extrem de pretentioasă in ale gurii …cu sushi-ul de la Sushi Master Brașov. Ati ghicit, pretențioasa sunt eu…

Pentru mine, faptul că existați la noi in Brașov și că vă pot suna și comanda oricănd, este ca și cum aș deschide ochii și m-aș trezi brusc in Arhipelag, locul de naștere al acestui pretios, elegant si delicat preparat.

 Vă mărturisesc, atunci cănd am comandat pentru prima dată Sushi de la Sushi Master Brasov, cănd am deschis cutia, am fost impresionată de modul plăcut în care se îmbinau culorile, floricica din wasabi, sosul de soia, shoyu si gari, rădăcina de ghimbir murată, despre care, trebuie sa admit, ca nu măncasem niciodata! Ceva nemaipomenit! De bun!

Apoi, momentul adevarului! Gustul. Gustul de sushi de care mi-a fost atăt de dor și pe care l-am reîntâlnit și recunoscut datorita expertilor Sushi Master Brașov.

A fost o experiență de gust, culoare și bucurie imensă că, în sfărsit in Brașov exista profesioniști ai sushi-ului.

Vă mărturisesc sincer, îmi daduseră lacrimile..era o îmbinare perfecta intre gusturi și culoare, aproape de perfectiune.. ceva mai bun nu măncasem vreodată. Așa cum spuneți și dvs. Sushi plin de viață si culoare. Un slogan mai bun nu există. Și nici sushi.

In caz ca nu stiati Sushi Master Brasov este prima franciza din Europa, iar locatia din Brasov (Galeriile Carrefour, Calea Bucuresti nr 107) a fost deschisa in luna Februarie 2017.

PS Vor deschide o locatie si in Bucuresti.

Lista lor de preturi o gasiti aici. Va asigur ca raportul calitate – pret este unul excelent.

Articol scris de : LA , contribuitor AO 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.